spalatorie auto brasov spalatorie auto brasov spalatorie auto brasov spalatorie auto brasov

Termeni si conditii

1. Cadru general

Bine ati venit pe website-ul www.expresscarwash.ro. Acest site a fost creat cu scopul de a va prezenta serviciile spalatoriei Express Car Wash, detinuta de SC ERATA IMPEX SRL si de a va ajuta sa va inregistrati cardul Express Car Wash la sectiunea Inregistrare Card. Prin utilizarea acestui site va declarati de acord cu termenii si conditiile, care vor fi prezentate mai jos. Ne rezervam dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile oferite fara preaviz. SC ERATA IMPEX SRL nu va fi raspunzatoare in cazul in care, din orice motiv, acest website este indisponibil la un moment dat sau pentru o perioada nedefinita.

a) SC ERATA IMPEX SRL
Este o societate comerciala, cu sediul social in Brasov, Str.Oltet, Nr.29, Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J08/521/1994, CUI RO 5314527, proprietar al website-ului www.expresscarwash.ro, avand urmatoarele date de contact: tel: +4 0748 992 222, e-mail contact@expresscarwash.ro.

b) SERVICII
SC ERATA IMPEX SRL este o companie care are ca obiect de activitate 4520 – Întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

c) UTILIZATOR
Orice persoana care acceseaza acest website indiferent de motiv.

d) CLIENT
Utilizator sau orice alta persoana fizica sau juridica care a incheiat un contract cu SC ERATA IMPEX SRL sau care a utilizat serviciile SC ERATA IMPEX SRL.

e) INREGISTRARE CARD
Formularul de inregistrare card afisat pe website-ul www.expresscarwash.ro, completat de un client al SC ERATA IMPEX SRL, care a achizitionat cardul Express Car Wash.

f) CONTACT
Formularul de contact poate fi folosit de utilizatori pentru a trimite sugestii si sesizari.

2. Confidentialitate

Pentru a intelege practicile noastre, va rugam sa cititi politica noastra de prelucrare a datelor si politica privind cookie care reglementeaza, de asemenea, vizita dumneavoastra pe website-ul www.expresscarwash.ro.

3. Proprietate intelectuala, software si continut

Erata Impex este detinatorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest website sunt proprietatea Erata Impex.

Modelele de produse prezentate in acest website sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala. Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale website-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse care sunt reproduse pe website sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare. Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a website-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la Erata Impex este strict interzisa. Nu aveti dreptul sa utilizati tehnici de incadrare pentru a include marca, logo-ul sau alte informatii de proprietate (inclusiv imagini, text, aspectul paginii, forma) fara acordul scris al companiei Erata Impex. Vi se acorda un drept limitat, revocabil si neexclusiv de a crea un hyperlink catre pagina acasa a www.expresscarwash.ro atat timp cat link-ul nu denigreaza compania SC ERATA IMPEX SRL si produsele sale. Nu puteti folosi logo-ul si numele Express Car Wash sau alte drepturi de proprietate grafice sau marci inregistrate ca parte a acestei legaturi fara acordul expres in scris.

Fotografiile sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot sa reflecte o imagine diferita a obiectului prezentat si nu creeaza obligatii contractuale / comerciale sau de alta natura.

4. Conditii de Vanzare si Plata

Clientii pot utiliza serviciile SC ERATA IMPEX SRL achizitionand jetoane sau carduri Express Car Wash de la automatele de jetoane de la spalatoria Express Car Wash de pe str.Tudor Arghezi, nr.16, Brasov. Pentru a incheia un contract de prestari servicii cu SC ERATA IMPEX SRL trebuie sa fiti persoana juridica. Pentru a ne contacta puteti utiliza adresa de e-mail: contact@expresscarwash.ro sau nr.de telefon: +4 0748 992 222. Erata Impex isi rezerva dreptul de a refuza orice solicitare facuta de dumneavoastra.

5. Promotii si discount-uri

Periodic, clientii care au achizitionat si si-au inregistrat cardul Express Car Wash in sectiunea Inregistrare Card pot beneficia de discount-uri, acestia fiind notificati prin adresa de e-mail transmisa in momentul inregistrarii cardului.

6. Limitarea responsabilitatii

Erata Impex nu isi asuma eventualele daune provocate masinii in urma utilizarii defectuoase a echipamentelor spalatoriei si ignorării atentionarilor afisate la spalatoria Express Car Wash de pe str. Tudor Arghezi, nr. 16, Brasov.

Erata Impex nu va fi responsabila pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a navigarii dumneavoastra pe website-ul nostru sau pentru descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio, sau pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna sau orice daune speciale, punitive, indirecte, incidente care decurge din utilizare a website-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gawebsite in acesta sau din orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui website pentru achizitionare, revanzare sau plata) si nu in ultimul rand din executarea sau neexecutarea de catre noi chiar daca noi am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. Erata Impex nu va fi responsabila pentru daune pretinse sau reale aduse produselor ca urmare a descarcarii si folosirii de programe fara licenta si afectarea sistemului de operare prin virusarea acestuia.

7. Dispozitii finale

a) Forta majora
Erata Impex nu este raspunzatoare in caz de forta majora pentru functionarea serviciilor si indeplinirea obligatiilor contractuale. Erata Impex, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe website-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Erata Impex. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Erata Impex, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Erata Impex, erorile de operare, greva etc.

b) Jurisdictie/Legislatia aplicabila
Acest document, ,,Termeni si conditii” este guvernat si interpretat in concordanta cu legile din Romania, iar orice disputa nascuta in si in legatura cu prevederile de mai sus va fi solutionata pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romane din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

c) Nerespectarea prevederilor
Utilizatorii vor despagubi Erata Impex pentru orice prejudiciu cauzat – in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document intitulat ,,Termeni si conditii”.